Для того, щоби пояснити повну безперспективність України як держави та її неминучий крах найближчим часом, немає потреби вдаватись в геополітичний аналіз, наводити історичні аналогії чи апелювати до пророцтв карпатських мольфарів. Достатньо зазирнути в декларації українських чиновників.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Саакашвілі – той самий, який рік тому розповідав, що він не потребує зарплатні, оскільки якийсь міфічний американський інститут зобов’язався виплачувати йому 200 тис. доларів на рік за те, що він буде читати лекції, задекларував за 2015 рік 38601 грн. сукупного сімейного доходу. Це - виключно зарплатня державного службовця, від якої Саакашвілі торік відмовлявся. Тобто сім’я з чотирьох осіб – сам Саакашвілі, його дружина, яка ніде не працює, та двоє синів – живуть на 3217грн. на місяць.

http://oda.odessa.gov.ua/deklaruvannya-dohodv-uryadovcv/

При цьому Саакашвілі явно не справляє враження людини, що опухла з голоду: орендує палац площею 1000 кв.м., привіз з Грузії штат обслуги включно з персональними секретарками, кухарями, водіями, яким платить з власної кишені.

Але рекорд безсоромності поставила перший заступник міністра внутрішніх справ Зґуладзе, яка, заступаючи на посаду, подала декларацію про доходи за 2014 рік. Виявляється, вона, її чоловік і син, що живуть у Парижі, за рік отримали сукупний дохід на родину 2540 грн. Тобто, в місяць на одного члена родини припадає 71грн. Напевно, це – рекорд, гідний занесення до Книги Гіннеса.

Щоправда, вже наступного року Зґуладзе задекларувала 13757грн. на місяць сімейного доходу, тобто 460 євро в місяць. Цей дохід повністю складається з її зарплатні в МВС України, оскільки чоловік і син, згідно з декларацією, перебувають на утриманні мадам.

http://mvs.gov.ua/ua/leadership

Іншими словами, ці високопосадовці – це не просто явні корупціонери й мають незадекларовані доходи. Чиновники в очі сміються з дуркуватих українців, які розважаються створенням усіляких, прости господи,«антикорупційних бюро».

Так ось, держава, де подібних чиновників оголошують «борцями з корупцією» та «лідерами громадської думки», не має ніякої перспективи до існування. І справа не в злодійкуватих чиновниках, справа в народові, який аплодує красномовству міжнародних аферистів замість того, щоби зазирнути в їх декларації та копняками під зад погнати з країни.

На додаток докладаю лист, який отримав народний депутат Igor Lutsenko від міністра внутрішніх справ Авакова з проханням повідомити графік прийому громадян першим заступником міністра мадам Зґуладзе. Бо всі керівники міністерств і відомств та їхні заступники зобов’язані здійснювати прийом громадян – нехай годину на місяць.

Так ось, за рік роботи Зґуладзе ніколи прийом громадян не проводила й навіть не була включена в наказ по МВС з затвердженням графіку прийому громадян керівництвом міністерства. Причина в цьому полягає в тому, що вона в Україну приїжджає з Парижа лише коли потрібно підписати папери про засвоєння чергового траншу американської донорської допомоги. Саме заради розкрадання цих грошей (про яку суму йдеться достеменно не відомо, хоча я чув про 15 млн. доларів) та розподілу «відкатів» між американськими урядовими чиновниками, включно з послом Пайєттом, і були видані українські паспорти кільком пройдисвітам з грузинськими прізвищами.

Читайте Страну в Google News - нажмите Подписаться