Вже місяць, як зник народний депутат України Євген Дейдей, а його рідна фракція «Народний Фронт» і навіть сам (!) Антон Геращенко не можуть розшукати видатного полководця – він не тільки не з’являється на очі, не тільки не бере слухавку, але навіть забрав зі стоянки напроти ТРЦ «Ocean Plaza» два своїх автомобілі Audi Q7 д.н.з. ВН0124РР та Audi Q7 д.н.з. ВН0123РР. Ця прикрість трапилась з Євгеном Сергійовичем після того, як виявилось, що він у 2012 році був засуджений вироком Суворовського районного суду Одеси за розбій до 5 років позбавлення волі, з кінця 2013 року переховується від органів кримінально-виконавчої системи й набув повноваження народного депутата по підроблених документа (докладніше з непересічною біографією Євгена Сергійовича можна ознайомитись ось за цим посиланням http://wp.me/p7OLON-ko).

Напевно, наступним моїх кроком стане заява в поліцію про зникнення народного обранця: прохатиму оголосити Дейдея в розшук.

Подпишитесь на телеграм-канал Политика Страны, чтобы получать ясную, понятную и быструю аналитику по политическим событиям в Украине.